Najlepší teambuilding: Firemná lyžovačka na Liptove

Odmeňte svojich zamestnancov za tvrdú tímovú prácu, utužte kolektív a spojte ľudí, bez ktorých by vaša firma nemohla existovať. Firemná lyžovačka na Liptove je jedinečná teambuildingová aktivita v prírode. Takto doprajete aktívny oddych zamestnancom vašej spoločnosti a zároveň je to možnosť zorganizovať neformálne školenie v čarovnom prostredí nášho najväčšieho národného parku Nízke Tatry.

Budovanie tímu vašej firmy

Počas pandémie sa viaceré firmy presunuli z kancelárskych budov do online priestoru. Už aj na Slovensku sú spoločnosti, ktorých zamestnanci pracujú väčšinu času z domu a svojich kolegov poznajú len z telefonátov a obrazoviek počítačov. Firemný teambuilding na horách plný športu a zábavy môže stmeliť kolektív a byť odrazovým mostíkom k novým projektom zrodeným počas neformálnych debát.

Motivujte zamestnancov

Firemná lyžovačka na Liptove je aj forma motivácie pracovitých zamestnancov a odmena za celoročnú prácu. Pracovný tím sa tak spozná nielen po profesionálnej, ale aj po osobnej stránke. Súčasťou teambuildingu môžu byť aj workshopy, školenia a diskusie, ktoré je pri objeme bežnej práce len veľmi ťažké zorganizovať.

Hotel priamo na svahu

Ideálnym miesto pre firemné stretnutia je hotel Ski & Wellness Residence Družba. Hotel sa nachádza priamo na zjazdovke Biela púť, ktorá je štartovacím bodom do celého strediska s úplne novou kabínkovou lanovkou pomenovanou po našej najúspešnejšej lyžiarke Petre Vlhovej. Doslova stačí vyjsť z hotelovej izby a ste na svahu. Hotel má úplne nové a vylepšené kongresové priestory pre firemné akcie, ktoré spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria. Personál je pritom vždy nápomocný pripraviť ich podľa vašich predstáv.

 

Najväčší hotelový wellness na Liptove

Okrem výbornej kuchyne, dvoch reštaurácií a nočného baru si návštevníci môžu vychutnať najväčší hotelový wellness na Liptove. Až 25 metrový plavecký bazén s výhľadom na zjazdovku, 2 vírivé bazény, vonkajší vyhrievaný bazén, drevená kaďa, množstvo sáun, oddelená detská zóna a omnoho viac. Dokonalý relax, ktorý vaši zamestnanci určite ocenia.

Viac ako 50 kilometrov zjazdoviek

Lyžuje sa na svahoch najväčšieho lyžiarskeho strediska na Slovensku, v Jasnej. Účastníci firemnej lyžovačky sa môžu tešiť na viac ako 50 kilometrov upravených zjazdoviek na severnej a južnej strane Chopku. Pre milovníkov adrenalínu je k dispozícii freestylový park a skutoční profesionáli môžu okúsiť aj neupravené freeridové zóny. Na posilnenie na vás čaká chutný ski lunch priamo v hoteli v Ľudovej reštaurácii. Stačí dolyžovať na rozšírenú terasu, vyzuť lyže a objednať si niečo z pestrej ponuky jedálneho lístka.

Firemné teambuildingy v každom ročnom období

Firemný teambuilding v hoteli Ski & Wellness Residence Družba je skvelý nápad aj po skončení lyžiarskej sezóny. Lyžiarky stačí vymeniť za turistickú obuv a vyraziť na hrebene Nízkych Tatier. Okrem dychberúceho výhľadu z Chopku, ktorý je najvyšším bodom strediska, môžete so zamestnancami a kolegami absolvovať nádherné cyklovýlety, či desiatky jednoduchých aj náročných výletov na čerstvom vzduchu a načerpať sily do nových pracovných projektov.


Predbežná rezervácia

    Loading

    Pridajte Komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *